Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Vânzarea dispozitivelor Media Player pre-configurate pentru acces la conţinut piratat, ilegală în Europa (Muzica si Filme)

120

Curtea Europeană de Justiţie a decis că vânzarea de Media Playere echipate cu sofware preinstalat folosit pentru streaming de conţinut piratat este ilegală pe teritoriul Uniunii Europene.

Măsura a fost luată în contextul unui proces declanşat de o organizaţie daneză anti-piraterie, împotriva unei companii olandeze numită Filmspeler.nl, a cărei activitate consta în vânzarea de Media Playere la preţuri piperate, pre-echipate însă cu o versiune modificată a clientului Kodi, folosind componente plugin care facilitau accesul rapid şi uşor la diverse site-uri care oferă servicii ilegale de streaming video.

Cel mai adesea bazate pe Android, dispozitivele incriminate sunt livrate cu software aparent inofensiv ce poate folosi şi la accesarea serviciilor legitime de conţinut, însă modificat pentru a facilita accesul la cele mai noi filme, show-uri TV şi transmisiuni sportive, totul cu minim de efort din partea utilizatorului.

Folosite în continuare pentru accesarea de conţinut protejat, dispozitivele modificate ar putea aduce utilizatorii acestora sub incidenţa legilor anti-piraterie, riscând amenzi şi suspendarea conexiunii la internet.

(…)

Cuvinte cheie: piratare

Subiecte asemănătoare:
» CH-DVD – China anunţă un nou standard video de înaltă definiţie

Articol original – Vânzarea dispozitivelor Media Player pre-configurate pentru acces la conţinut piratat, ilegală în Europa, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse