Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Veneau de la furat, au produs un accident, au bătut șoferul nevinovat și voiau să-i violeze și nevasta

83

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ieri seară a avut loc un accident în zona comunei Bodești din județul Neamț. Un șofer a lovit din spate o căruță care circula noaptea fără semnalizare pe drumul național ce merge de la Tîrgu Neamț la Piatra-Neamț. În căruță se aflau 5 persoane de etnie rromă, iar căruța, conform legii, nu avea voie sub nicio formă să circule pe drumul național.

Din câte se pare și din ce spun cei de la fața locului, rromii veneau de la ”treabă” cu niște saci de porumb ”împrumutat” de pe ogoarele sătenilor și, cum e și normal, când te duci la ”împrumutat” recolta omului nu îți iei nici vestă reflectorizantă și nici nu aprinzi vreo lumină.

Deși șoferul absolut nevinovat a scăpat teafăr din accident, el a fost bătut cu bestialitate de rromii implicați în accident care i-au promis și soției omului un ”viol de consolare”.

Rromii agresori sunt din comuna Bodești, județul Neamț, sunt liberi și nu sunt la prima ieșire agresivă, ei creând până acum multe probleme oamenilor din comună.

Nu știm ce părere au polițiștii nemțeni, dar din punctul nostru de vedere când ești bătut nevinovat chiar de către vinovații care vin noaptea de la ”împrumutat porumb”, asta înseamnă clar că ești un pericol public și trebuie să fii extras din societate printr-un mandat de arestare.

Ziar Piatra-Neamt

Get real time updates directly on you device, subscribe now.