Divertisment

(VIDEO) Verdict ULUITOR într-un caz de omor. Acuzatul râdea, tatăl fetiţei ucise A TURBAT instant

verdict uluitor

Situaţie absolut halucinantă într-o sală de judecată. O familie îndoliată aştepta verdictul într-un caz de omor, în care un şofer beat, care circula cu 120 km/h, a derapat şi a ucis trei persoane: O fetiţă de doi ani şi pe bunicii ei. Aşteptând verdictul judecătoarei, mama fetiţei nu se oprea din plâns, iar tatăl se abţinea cu greu să nu sară la gâtul inculpatului, care nu manifesta vreo remuşcare faţă de gestul sau, fiind chiar zeflemitor şi ironic cu avocaţii.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în Olanda, ţară destul de drastică în privinţa pedepsirii unor astfel de cazuri, mai ales că doar pentru neplatirea taxelor către stat atrage o pedeapsă de până la şase ani în puşcărie. Aşteptând să putrezească în puşcărie, familia îndurerată a rămas tablou la auzul unui verdict uluitor: 120 de ore de muncă în folosul comunităţii, moment în care ucigaşul A ÎNCEPUT SĂ RÂDĂ!

Mama fetiţei a leşinat, rudele au început să plângă,  iar tatăl a cedat. Bărbatul a pus mâna pe scaun şi, înainte să-l oprească cineva, l-a aruncat către capul judecătoarei, aceasta băgându-se sub masă. Paza Tribunalului l-a imobilizat imediat pe bărbat. Judecătoarea a depus plângere la poliţie, iar tatăl nedreptăţit riscă doi ani de închisoare pentru ultraj şi atac asupra unui magistrat.

Judecătoarea care a dat verdictul şi-a atras furia publică după prezentarea cazului de către mass-media, primind sute de avertizări privind reanalizarea cazului. În ciuda tuturor presiunilor, judecătoarea a refuzat să reanalizeze acest verdict uluitor.

Să fie corect aşa?