Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Victor Boglea, fost angajat al Primăriei Abrud, a murit lovit de un ATV

107

Victor Boglea, fost angajat al Primăriei Abrud, a murit lovit de un ATV

Accident mortal, vineri, la prânz, în satul de vacanţă Vârtop, unde un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Fântânele, judeţul Arad, care circula cu ATV-ul pe şosea, a acroşat, într-o curbă la stânga, un pieton care mergea în aceeaşi direcţie. În urma impactului, atât pietonul, cât şi ATV-ul s-au răsturnat într-o râpă din partea dreaptă a drumului.  Tânărul de pe ATV a scăpat doar cu câteva zgârieturi. „Coducătorul ATV-ului a şi refuzat spitalizarea”, a explicat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu. Potrivit acesteia, poliţiştii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte ale accidentului. (sursa-ebihoreanul.ro)

Pietonul, în vârstă de 63 de ani, era din localitatea Abrud și a murit pe loc din cauza rănilor suferite. Se numea Victor Boglea și, până la finalul anului 2012, a lucrat ca și auditor intern la Primăria Abrud.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat la Sat, 13 Jan 2018 10:44:38 +0000

Actualitate