Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

VIDEO: Bancurile cu politisti nu-s degeaba / Soferul unei ambulante care se indrepta spre un pacient a fost amendat cu 870 lei pentru viteza

294

Caz halucinant la Mehedinti! Un sofer care se deplasa cu Ambulanta la miez de noapte si in mare graba catre domiciliul unui bolnav a fost amendat cu aproape 900 de lei si amenintat cu dosar penal pentru… braconaj, dupa ce a lovit mortal pe sosea un porc mistret care i-a sarit in cale noaptea. “Eu am plecat acolo sa salvez omul, n-am plecat sa omor porcu”, se plange soferul ambulantei, sustine Comisarul.ro.

Decizia sefului de post din Mehedinti de a-l acuza pe sofer este in acest caz halucinanta, iar faptul ca ambulanta a fost impiedicata timp de mai multe ore sa ajunga la domiciliul bolnavului este chiar de condamnat, fiind de asteptat ca responsabilul sa dea socoteala.

“In jurul orei 00:50, ma deplasam cu autosanitara la Garla Mare, la un pacient. Mergand pe drum, la un moment dat, din partea stanga mi-a aparut un porc mistret, in scurt, in 2-3 metri. Asistenta nici nu a avut timp sa vada… Eu am dat in frane cat am putut, intr-adevar masina a corespuns, a franat, dar ce putea sa mai faca?”, a povestit ambulantierul Alin Naramzoi.

Soferul spune ca masina a fost avariata, porcul a murit, s-a sunat la 112 dupa care a inceput circul.

Ziar InfoBraila-Stiri de ultima ora Braila – Ultimele stiri ale zilei