„Vinerea neagră” pe şosele: două accidente, trei victime, din care una decedată, în mai puţin de o oră!

12Aug - by omgnews - 0 - In Stiri

Dimineaţa zilei de vineri a început tragic pe şoselele din judeţ. În jurul orei 7.20, două maşini se ciocneau frontal, impactul fiind unul violent, la intersecţia a două drumuri judeţene, între Joiţa şi Ghionea.

Accidentul s-a soldat cu trei victime şi, din păcate, salvatorii sosiţi rapid la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru o femeie de 47 de ani, care, din cauza traumatismelor foarte severe suferite, a decedat. Alte două persoane au suferit răni grave, pentru una dintre acestea solicitându-se elicopterul SMURD, ce a transporat victima la un spital din Capitală.

Poliţiştii anchetează acum incidentul, pentru a stabili cine este vinovat şi cum s-a întâmplat totul. Ei spun că ştiu un singur lucru cu certitudine: niciunul din şoferii implicaţi – unul de 31 şi celelălalt, de 61 de ani – nu consumase alcool.

Trecuse circa o jumătate de oră şi era rândul pompierilor de la Giurgiu să intervină la un alt accident, înregistrat în municipiu, în zona 4 Pietre, un accident în care era inmplicat un taxi. Din fericire, deşi şi în acest caz, impactul pare să fi fost destul de dur, de această dată nu au fost victime încarcerate.

The post „Vinerea neagră” pe şosele: două accidente, trei victime, din care una decedată, în mai puţin de o oră! appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.

Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine