Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Cei șapte violatori din Vaslui, încă liberi. Mărturia fetei, ruptă din filmele de groază: “M-au obligat să fac sex oral şi anal până mi-am pierdut cunoştinţa”

106

Detalii absolut halucinante ies la iveală, în cazul celor șapte violatori din Vaslui, informații nerecomandate celor cu o inima mai slabă sau care se emoționează ușor.

Cei șapte violatori din Vaslui sunt Burada Silviu (21 ani), Avădanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) şi Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani) și au râs în zeflemea atunci când victima lor, o adolescentă de 18 ani, a povestit tremurând nenorocirea la tribunal.

Mărturia elevei de 18 ani din Vaslui, batjocorită ore în şir de cei şapte violatori din Vaslui, este tulburătoare. Fata le-a mărturisit anchetatorilor, în detaliu, cum a fost acostată de Silviu Burada, cum a fost umilită ore în şir, lăsată în pielea goală în mijlocul unui câmp şi forţată să le satisfacă toate poftele animalice.

Silviu Burada şi-a sunat patru prieteni, pe Silviu Avădanei, Petrică Burlacu, Ionuţ Boicu şi Rotaru Alin. Burada a fost cel care a dezbrăcat victima. A lăsat-o în pielea goală şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. El a fost primul care a abuzat-o. După ce a violat adolescenta în apropierea maşinii, Burada a pasat victima lui Silviu Avadanei. În pielea goala, în mijlocul unui şes pustiu, victima a fost îngenunchiată. Plângând, fata l-a implorat să îşi facă milă şi să o ducă acasă. Însă Avadanei a continuat orgia.

„Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi. Silviu Avadanei m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i fac sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale cu el și cu ceilalți, până mi-am pierdut cunoştinţa”.

Urlând la ea că se preface, cei șapte violatori din Vaslui au stropit-o cu țuică. După ce şi-a revenit, plângând, fata i-a cerut lui Burada să o ducă acasă, însă acesta i-a spus din nou, că nu va pleca până când nu va întreţine relaţii sexuale cu toţi prietenii săi. Rând pe rând, indivizii au batjocorit-o şi umilit-o. La un moment dat, adolescenta a fost urcată în maşină. A crezut că va fi dusă acasă, însă planul indivizilor nu se terminase. Au transportat-o pe un alt câmp, pe raza localităţii Moara Domnească, unde a fost chemat şi cel de-al şaptelea violator, Ioan Surleac. Dezbracată din nou de haine, victima a fost violată atât de Surleac, cât şi de ceilalţi.

„Am leşinat din nou, nu mai știu de câte ori, iar Burada, lovindu-mă, mi-a spus că, dacă voi mai juca teatru, mă va bate”, a povestit eleva anchetatorilor cu ochii în lacrimi.

Petiție pentru arestarea celor şapte violatori din Vaslui!

Scandalizaţi de faptă, dar şi de modul cum judecătorii au dat undă verde la libertate celor şapte violatori din Vaslui, autorii unei petiţii online cer să se facă dreptate şi violatorii să plătească pentru fapta lor. Pe site-ul petitieonline.ro a fost pusă scrisoarea „Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui“ semnată până în prezent de peste 90.000 de români. Nu ezitaţi să DISTRIBUIŢI PETIŢIA!!