Vivo anunţă X9s şi X9s Plus, un smartphone prevăzut cu sistem dual camera la partea din faţă (Telefoane mobile)

10Jul - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Producător cu activitate mai ales în pieţele asiatice şi India, Vivo împrospătează populara serie X9 de telefoane cu Android, crescând autonomia bateriei şi oferind alte dotări cum ar fi un sistem dual-camera optimizat pentru selfie-uri.

Cu preţ începând de la 440 dolari, Vivo X9s Plus păstrează designul inspirat de seria iPhone, însă pune camera foto cu rezoluţie 20MP + 5MP la partea din faţă, ajutând obţinerea de portrete mai expresive prin aplicarea unor efecte de imagine disponibile până de curând doar posesorilor de aparate foto DSLR. În schimb, la partea din spate găsim o cameră foto cu un singur senzor de 16MP, optimizat pentru sensibilitate crescută în condiţii de lumină slabă.

Interfaţa Android Nougat este redată pe suprafaţa unui ecran AMOLED cu rezoluţie Full HD, întinsă pe o diagonală de 5.85”. Încadrat la gama premium, X9s Plus dispune de 4GB memorie RAM şi 64GB memorie internă, senzor de amprente poziţionat sub ecran şi acumulator de 4015 mAh.

Modelul standard Vivo X9s păstrează sistemul dual camera folosit la aplicarea de efecte bokeh, blurând fundalul imaginii, însă reduce dimensiunea ecranului şi capacitatea bateriei.

(…)

Cuvinte cheie: vivo

Subiecte asemănătoare:
» Vivo prezintă primul său prototip de smartphone cu senzor de amprentă în display [VIDEO]
» Vivo ar putea lansa primul smartphone cu senzor de amprentă în display
» Huawei este lider pe piaţa de smartphone-uri din China. Apple nu este în top 3
» Xiaomi detronat de Huawei în topul vânzărilor de smartphone din China
» Xiaomi şi Lenovo au ieşit din topul celor mai mari cinci producători mondiali de smartphone-uri, fiind înlocuite de alte două companii chineze

Articol original – Vivo anunţă X9s şi X9s Plus, un smartphone prevăzut cu sistem dual camera la partea din faţă, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse