Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Vodafone România renunţă la serviciul de plăţi M-Pesa (Business)

132

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Serviciul M-Pesa al Vodafone România, care permite transferul banilor şi plata facturilor direct din telefon, nu va mai fi disponibil începând cu 1 decembrie 2017, se arată pe site-ul companiei.
 
„Decizia sistării serviciului de plăţi M-Pesa a fost luată în urma analizării evoluţiei acestui serviciu şi ţinând cont de contextul de piaţă actual”, se mai arată pe site-ul companiei.
 
Soldurile conturilor vor putea fi folosite până la 30 noiembrie, inclusiv, pentru retrageri de numerar, plata facturii Vodafone şi reîncărcarea cartelei Vodafone.
Începând cu 1 decembrie 2017, singura operaţiune care va rămâne disponibilă va fi retragerea de numerar. Aceasta va putea fi făcută doar în magazinele Vodafone din lista publicată pe site-ul companiei şi va fi gratuită.

Operaţiunile se vor sista treptat. Mai întâi, vor fi sistate operaţiunile de înregistrare şi activare a serviciului, precum şi cele de alimentare de cont. Ulterior, se vor sista operaţiunile de plată a facturilor, încărcare a cartelelor preplătite, de transfer de bani şi retragere de numerar.

M-Pesa, serviciul Vodafone Romania, permite transferul de bani şi plata direct din telefon, care nu necesită existenţa unui cont bancar sau conexiune la internet, fiind accesibil de pe orice model de telefon mobil.
 
 
 

(…)

Cuvinte cheie: plati, serviciu, vodafone, romania

Subiecte asemănătoare:
» Galaxy Note 8. Preţurile la care operatorii telecom din România oferă phablet-ul Samsung
» BlackBerry KEYone este disponibil la precomandă în România
» Nokia 3310, ediţia 2017, intră în oferta Vodafone România. Iată preţul la care poate fi achiziţionat
» Vodafone închide serviciul de pagere, după ce doar 1.000 de dispozitive au mai rămas active
» Cofondatorul Wikipedia anunţă crearea serviciului de ştiri Wikitribune

Articol original – Vodafone România renunţă la serviciul de plăţi M-Pesa, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Get real time updates directly on you device, subscribe now.