Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

VOR PLĂTI PENTRU FAPTELE LOR – Şase bănuiţi de furt reţinuţi de poliţişti

84

VOR PLĂTI PENTRU FAPTELE LOR Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul poliţiei Municipiului Baia Mare care desfăşoară activităţi de cercetare pentru soluţionarea mai multor infracţiuni de furt comise în dauna unei societăţi comerciale din municipiu, au identificat şase persoane bănuite de comiterea faptelor.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că acestea, în perioada 31 martie – 3 aprilie, ar fi pătruns în incinta societăţii prin escaladarea gardului împrejmuitor şi din interior ar fi sustras 30 radiatoare, patru seturi de jante auto provenite din dezmembrări şi alte bunuri.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 11.500 lei, a fost recuperat în proporţie de 70%.

Cinci persoane cu vârste între 20 şi 34 de ani din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj au fost reţinute pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La comiterea faptelor a participat şi un minor în vârstă de 15 ani care este cercetat în libertate.

 

A şasea persoană reţinută este o femeie din judeţul Sălaj.

Marţi, 4 aprilie, la ora 14.40, poliţiştii din Recea au fost sesizaţi despre faptul că, în localitatea Săsar, a fost depistată o persoană bănuită că ar fi sustras suma de 1000 de lei dintr-o locuinţă din localitate.

La faţa locului poliţiştii au identificat o femeie de 33 de ani din judeţul Sălaj care a recunoscut faptul că a sustras bani din două imobile diferite, într-un caz 1.000 de lei şi în celălalt 72 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit persoanelor vătămate, iar faţă de bănuită s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată instanţei în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

 

The post VOR PLĂTI PENTRU FAPTELE LOR – Şase bănuiţi de furt reţinuţi de poliţişti appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro