Windows 10 va permite restricţionarea traficului de date disponibil pentru actualizări Windows (Software)

12Jul - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Parte din pachetul de îmbunătăţiri rezervate pentru actualizarea Fall Creators aşteptată spre finalul acestei veri, noi setări Windows 10 vor permite restricţionarea traficului de date generat prin descărcarea şi upload-ul actualizărilor Windows, ajutând utilizatorii să gestioneze mai eficient folosirea conexiunii la internet.

Windows 10 suportă deja ajustarea dinamică a lăţimii de bandă lăţimii de bandă disponibilă pentru actualizări Windows, însă setarea incorectă a conexiunilor de internet mobil fără a specifica o limită de trafic poate duce la depăşirea rapidă a traficului inclus în abonament. Astfel de neplăceri vor putea fi evitate specificând separat volumul de trafic permis pentru upload şi download de actualizări, dar şi restricţionând lăţimea de bandă disponibilă pentru acestea. La atingerea limitelor specificate, descărcarea actualizărilor Windows va fi suspendată pentru durata lunii în curs.

Suplimentar, vom avea la dispoziţie şi o nouă pagină Activity monitor, cu informaţii statistice privind volumul datelor descărcate de pe servere Microsoft şi de pe alte PC-uri din reţeaua locală.

Prin aceste modificări, Microsoft speră să ofere o alternativă celor care până acum recurgeau la dezactivarea completă a actualizărilor Windows, evitând problemele de securitate ce rezultă din neaplicarea la timp a patch-urilor de securitate.

 

(…)

Cuvinte cheie: Microsoft

Subiecte asemănătoare:
» Microsoft va integra pachetul de aplicaţii Office cu sistemul de operare Windows
» Ubuntu şi SUSE Linux sunt disponibile pentru download pe Windows Store
» OneDrive funcţionează acum exclusiv pe partiţii NTFS
» 10 previziuni incredibile făcute de Bill Gates înainte de anul 2000
» Microsoft va opera reduceri masive de personal, în cadrul unei ample campanii de reorganizare a activităţii

Articol original – Windows 10 va permite restricţionarea traficului de date disponibil pentru actualizări Windows, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse