Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Xiaomi Redmi Note 5, ilustrat cu imagini şi specificaţii neoficiale (Telefoane mobile)

96

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Versiunea cu ecran mai mare şi mai bine dotată a modelului Redmi Note 5a prezentat săptămâna trecută, Redmi Note 5 intră pe lista scurtă a celor mai atractive telefoane Xiaomi din 2017.

Pregătit în trei variante de echipare, Redmi Note 5 păstrează configuraţia cu ecran Full HD de 5.5” şi liniile generale de design ale modelului anterior. Carcasa de 7.5 mm grosime adăposteşte însă un acumulator de 3790 mAh (în loc de 4100 mAh) şi îngustează rama lăsată deasupra şi sub ecran, produsul rezultat fiind sesizabil mai compact decât modelul anterior.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Redmi Note 5 este motorizat de chipsetul Snapdragon 630 sau Snapdragon 660 (în funcţie de versiune), dispune de 3GB sau 4GB memorie RAM, respectiv 32GB sau 64GB memorie internă neexpandabilă.

Păstrat la partea din spate, senzorul de amprente este acompaniat acum de un modul dual camera (16MP + 5MP), plasat deasupra flash-ului dual LED pentru a evita atingerile accidentale. În faţă găsim o cameră foto de 13MP, conector USB-C la partea de jos şi ieşire pentru căşti deasupra ecranului. Tot acolo poate fi întrezărit transmiţătorul infraroşu, util împreună cu aplicaţia pentru telecomandă. Lista dotărilor este completată cu tehnologia QuickCharge 3.0, asigurând încărcarea rapidă a acumulatorului.

Xiaomi Redmi Note 5 va fi disponibil pentru aproximativ 155 euro în varianta cu 3GB RAM / 32GB memorie internă, 180 euro pentru modelul cu 4GB  RAM şi 195 euro pentru saltul la 64GB memorie.

(…)

Cuvinte cheie: Xiaomi

Subiecte asemănătoare:
» Xiaomi Mi Note 3, dezasamblat – ce ascunde noul best-buy Xiaomi la interior
» Xiaomi Chiron, un nou smartphone cu ecran atipic şi chipset high-end
» Mi A1, primul smartphone Xiaomi cu sistem Android nemodificat, a fost lansat pentru piaţa europeană
» Xiaomi lansează Mi Notebook Pro, o alternativă pentru gama de portabile MacBook Pro a rivalului Apple
» Mi Mix 2, a doua generaţie a popularului telefon Xiaomi cu ecran „fără margini” a fost lansată oficial

Articol original – Xiaomi Redmi Note 5, ilustrat cu imagini şi specificaţii neoficiale, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Get real time updates directly on you device, subscribe now.