Xperia XZ Premium este unul dintre cele mai rezistente telefoane Sony de până acum (Telefoane mobile)

11Jul - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Bine protejat împotriva pătrunderii de apă şi praf, Xperia XZ Premium a reuşit să impresioneze şi în testele de anduranţă gândite de specialiştii JerryRigEverything, demonstrând o construcţie solidă şi cu finisaje durabile.

Pentru început, cei care plănuiesc să „lumineze” ecranul telefonului mobil folosind bricheta de buzunar ar trebui să ştie că ecranul LCD cu rezoluţie 4K şi tehnologie HDR rezistă până la 10 secunde contactului cu flacăra deschisă, fără a suferi daune permanente. Cu mai multă relevanţă pentru utilizare normală, testul de rezistenţă aplicat panourilor din sticlă de pe ecran şi spatele carcasei relevă protecţie excelentă împotriva contactului cu obiecte ascuţite (ex cheile din buzunar, lama unui cuţit, monede).

Totuşi, rama laterală din plastic se poate zgâria destul de uşor, fapt ce recomandă folosirea unei carcase de protecţie.

Ajungând la temutul bend test, carcasa lui Xperia XZ Premium s-a dovedit mult mai rezistentă decât cea a vârfului de gamă anterior, împiedicând spargerea ecranului sau alte daune care să compromită funcţionarea dispozitivului

(…)

Cuvinte cheie: sony

Subiecte asemănătoare:
» Următorul telefon Sony Xperia ar putea avea sistem 3D de recunoaştere facială
» Japan Display Inc. adoptă formatul de display 18:9 pentru smartphone-uri. Ar putea fi folosit pe noile Sony Xperia
» Sony extinde gama de televizoare 4K HDR
» Sony abandonează seriile de telefoane Xperia X şi Xperia X Compact
» Sony anunţă depăşirea pragului de 70 de milioane utilizatori unici activi lunar în PlayStation Network

Articol original – Xperia XZ Premium este unul dintre cele mai rezistente telefoane Sony de până acum, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse