CălătoriiDivertismentOMG!Stiri

Xzibit a fost la Mamaia. Rapperul a fotografiat camera de hotel: Iată căcatul prin care calc să ajung la fanii mei

Xzibit hotel mamaia

Celebrul rapper american Alvin Nathaniel Joiner, mai cunoscut sub numele lui de scenă “Xzibit”, a avut o ieșire nervoasă pe Facebook, nemulțumirea îndreptându-se către condițiile de cazare dintr-un hotel din Mamaia, nu știm care, dar cunoaștem că are “Luxury” în denumire. De exmplu, o cameră costă 1100 lei/noapte.

Xzibit s-a declarat profund nemulțumit de condiții, postând pe Facebook mai multe fotografii în care își manifesta, fără perdea, dezaprobarea.

Astfel, Xzibit scrie la un moment dat că va dormi pe canapea, deoarece patul este din cale afara de nepotrivit (flori de trandafir, tăblie capitonată, oglindă lângă pat).

xzibit hotel mamaia

La fel și baia, la intrare fiind atârnate…mărgele. “Căcatul prin care trebuie să trec pentru a ajunge la fanii mei”, scrie Xzibit.

xzibit hotel mamaia

Xzibit mai postează o fotografie, în care scrie că tot ce e în camera respectivă e mai bătrân ca el.

xzibit hotel mamaia

Fanii sau românii care au văzut postările sale erau împărțiți în două tabere: unii îl criticau pentru faptul că nu este recunoscător pentru ceea ce a primit de la organizatori, iar alții îl înucrajau să plece mai repede din România. Xzibit a concertat în noaptea de joi spre vineri la Ego Club Mamaia.