Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Zeci de amenzi. Un tânăr din Miroslovești și-a boțit mașina la Pașcani

94

Polițiștii rutieri au acționat pe drumurile publice din judeţul Iași, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere generate de viteza excesivă.

În ziua de 17 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au fost sesizaţi despre faptul că pe str. Dragoş Vodă, din Municipiul Paşcani, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La faţa locului a fost identificat un tânăr de 26 ani, din com Mirosloveşti, conducătorul autoturismului implicat în tamponare.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat că acesta avea o îmbibaţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe bilogice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au aplicat 91 de sancţiuni contravenționale, dintre care 58 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 pentru circulație pe sensul opus de mers și 32 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 14 permise de conducere, dintre care 12 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 pentru circulație pe sensul opus de mers și 1 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Stiri Pascani – inPascani.ro