Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ZTE anunţă Nubia Z17 Mini, un smartphone mid-range cu sistem dual-camera (Telefoane mobile)

60

Sistemul dual-camera de pe smartphone-uri s-a remarcat în special pe modelele de la Huawei şi mai nou pe iPhone 7, însă încep din ce în ce mai mulţi producători să dezvolte soluţii similare. Brandul Nubia al ZTE are un nou smartphone numit Z17 mini care beneficiază de doi senzori foto, însă spre diferenţă de dispozitivele disponibile deja pe piaţă care se bucură de această funcţionalitate, va veni la un preţ mult mai mic.

ZTE Nubia Z17 Mini poate fi încadrat în segmentul de piaţă mid-range premium, fiind echipat cu un display Full HD de 5,2” şi cu o carcasă metalică pe partea din spate. Hardware-ul intern vine în două variante, cu chipset Snapdragon 652 şi 4 GB memorie RAM, sau Snapdragon 653 şi 6 GB memorie RAM. Ambele configuraţii sunt însă completate de 64 GB spaţiu de stocare intern, cât şi cu un locaş pentru carduri microSD.

Sistemul dual-camera de pe spate beneficiază de doi senzori foto de 13 megapixeli, care folosesc lentile cu diafragmă f/2.2, similar cu Huawei P9 de anul trecut. Se pare că cele două camere foto vor funcţiona destul de similar cu cel dezvoltat de Huawei, unul dintre senzori fiind folosit pentru realizarea de fotografii color, în timp ce cel de-al doilea înregistrează fotografii alb-negru. Ambele camere pot fi folosite simultan de software-ul telefonului pentru a realiza fotografii mai bune. Camera frontală beneficiază însă de un senzor de 16 megapixeli şi de un obiectiv mai luminos (f/2.0).

Nu au fost încă anunţate preţurile pentru ZTE Nubia Z17 Mini în Europa, însă în China telefonul va costa la raft 1.699 yuan (aproximativ 250 de dolari) în varianta cu 4 GB RAM şi 1.999 yuan în varianta cu 6 GB (aproximativ 290 dolari).

(…)

Cuvinte cheie: ZTE, Nubia Z17 Mini, smartphone, dual-camera, android

Subiecte asemănătoare:
» Un Galaxy Note7 recondiţionat apare în imagini spion [FOTO]
» Android în aprilie 2017: dispozitivele cu Nougat aproape că s-au dublat
» Moto G5 va fi disponibil în România începând cu 11 aprilie
» „Îmbunătăţeşte performanţele telefonului tău” – una dintre cele mai tari farse cu smartphone-uri
» Honor 8 Pro a fost lansat oficial în Europa

Articol original – ZTE anunţă Nubia Z17 Mini, un smartphone mid-range cu sistem dual-camera, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse