Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ZTE ar putea lansa un smartphone pliabil cu două ecrane, în această lună (Telefoane mobile)

127

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Deşi zvonuri tot au circulat în ultimii ani, anunţând debutul unei noi generaţii de telefoane înzestrate cu ecrane pliabile, Samsung şi alţi mari jucători din industrie nu par să reuşească în a duce un astfel de produs dincolo de stadiul de prototip. Chinezii de la ZTE par însă hotărâţi să fie primii care oferă un produs cu acest design.

Numit ZTE Axon M, primul smartphone pliabil cu ecran curbat ar urma să fie dezvăluit în data de 17 octombrie, la New York.

Ilustrat cu presupuse imagini de prezentare, ZTE Axon Multy/M prezintă unele asemănări cu ‘Project Valley’, un prototip Samsung aşteptat tot în cursul acestui an, dar până acum nematerializat.

Potrivit listei neoficiale cu specificaţii, Axon M oferă un ecran de 6.8” cu rezoluţie 1920×2160 pixeli, care poate fi pliat atunci când nu folosim telefonul. Atunci când nu este deschisă, carcasa dispozitivului ar avea mai puţin de 10 mm grosime.

Configuraţia la nivelul unui vârf de gamă din anul anterior foloseşte chipsetul Snapdragon 820, ajutat cu 4GB memorie RAM. ZTE Axon M mai dispune de 32GB memorie internă, acumulator de 3120 mAh şi o singură cameră foto cu rezoluţie 20MP.

Anunţat ca o exclusivitate pentru clienţii operatorului american de telefonie AT&T, ZTE Axon M ar urma să fie disponibil cu preţul 650 dolari. Momentan, nu există informaţii privind lansarea unei versiuni non-AT&T a acestui model, existând posibilitatea ca ZTE să ofere acest produs în serie limitată, cu scopul de a testa mai întâi potenţialul noului design.

(…)

Cuvinte cheie: ZTE

Subiecte asemănătoare:
» Nubia Z17: noul flaghsip ZTE listat în baza de date Geekbench
» ZTE Max XL promite autonomie crescută la un preţ foarte mic
» ZTE Quartz: cel mai ieftin ceas cu Android Wear 2.0
» ZTE anunţă Nubia Z17 Mini, un smartphone mid-range cu sistem dual-camera
» ZTE prezintă Blade V8 Mini şi Blade V8 Lite, încadrate la un nivel de preţ accesibil

Articol original – ZTE ar putea lansa un smartphone pliabil cu două ecrane, în această lună, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Get real time updates directly on you device, subscribe now.