5 ani de închisoare. A VIOLAT o minoră diagnosticată cu HIV

5 ani de închisoare. A VIOLAT o minoră diagnosticată cu HIV

Prins la două săptămâni după ce a fost dată sentinţa, primind condamnare la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Nicole Munteanu 57 de ani, din comuna Aninoasa, pe numele căruia Judecătoria Câmpulung a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, a ajuns în penitencar. Deşi sentinţa a fost dată în urmă cu două săptămâni, individul a stat ascuns, în încercarea de a scăpa, individul a oripilat o ţară întreagă în vara anului 2016 când a violat o minoră.

Fata, diagnosticată cu HIV, orfană de ambii părinţi, şi ei victime ale aceleiaşi boli, şi încadrată în grad de handicap din cauza unui retard mental, se afla în grija unei rude, la Aninoasa. Fata ieşise pe uliţă să se plimbe cu bicicleta, când a fost batjocorită de bărbat. Imediat după comiterea faptei, bărbatul recunoştea cu seninătate fapta, dând detalii din momentul actului sexual.

Publicat la Wed, 07 Feb 2018 13:39:53 +0000

Actualitate

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More