A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL – Un copil a căzut de la înălţime în timp ce culegea flori de tei

A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL Un copil de nouă ani din Ploieşti este în stare gravă la spital după ce a căzut din copac şi s-a izbit puternic de asfalt. Băiatul voia să adune flori de tei sa le ducă la la piaţă.

Provine dintr-o familie numeroasă, cu o situaţie financiară precară, aşa că micuţul, împins de sărăcie, şi-a pus singur viaţa în pericol, scrie Observator.

Micuţul voia să îşi ajute părinţii cu bani cinstiţi, câştigaţi pe baza muncii sale. S-a urcat în tei, deşi a fost avertizat de vecini că este periculos.

Nu a luat în seamă atenţionările şi nici pericolul, iar într-o clipă de neatenţie, s-a dezechilibrat şi căzut. Băiatul s-a prăbuşit pe asfalt de la câţiva metri înălţime şi s-a lovit grav la cap.

Un vecin a sunat a dat alarma la 112, iar copilul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, unde a rămas internat.

citeşte şi TRAGEDIE ÎN MUNŢII BUCEGI – Un tânăr a murit după ce a căzut într-o prăpastie

Dacă starea minorului nu se va îmbunătăţi, va fi transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă.

info

foto

citeşte şi CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE – Bărbatul care a mușcat un polițist în Craiova, după gratii

The post A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL – Un copil a căzut de la înălţime în timp ce culegea flori de tei appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More