ABRACADABRA! Scamatorie INCREDIBILĂ, executată în faţa poliţiştilor de un magician oprit pentru viteză excesivă (VIDEO)

Magicianul Steven Brundage conducea spre casa lui din ţinutul Schenectady, SUA, când a fost oprit de poliţişti pentru că depăşise limita legală de viteză, scrie New York Daily News.

ABRACADABRA!

Tânărul magician în vârstă de 23 de ani a fost tras pe dreapta de poliţişti la ora 3 dimineaţa, acesta îndreptându-se către casă după ce prestase într-un spectacol, în New York. Chiar dacă depăşise limita legală de viteză şi urmarea firească era să primească o amendă pentru fapta sa, Steven pur şi simplu i-a “vrăjit” pe ofiţeri cu un truc incredibil, scăpând astfel fără să fie sancţionat.

Brundage a declarat pentru NYDN că niciodată nu s-a gândit la faptul că va ajunge să execute o scamatorie pe stradă. Tânărul a povestit că, după ce l-au oprit, poliţiştii au observat un pachet de cărţi de joc pe bancheta din spate şi l-au întrebat dacă joacă poker.

“Am spus că nu, că sunt magician. Iar ei au fost foarte impresionaţi”, a spus Steven.

Poliţiştii l-au întrebat dacă poate să facă o scamatorie pentru ei, iar tânărul a fost de acord. “Ador să fac scamatorii pentru oameni”, a continuat magicianul.

Unul dintre poliţişti l-a rugat apoi pe Steven dacă poate să filmeze actul de magie.

Urmăriţi mai jos ce a filmat poliţistul american!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More