ACCIDENT CRUNT – Persoană cu handicap lovită de o mașină

ACCIDENT CRUNT Accident grav de circulație produs în această seară, în jurul orei 20.30, în județul Satu Mare, în localitatea Apateu.

Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, aflat într-un cărucior cu rotile, a fost lovit de o mașină, condusă de o femeie, în vârstă de 28 de ani, din Satu Mare.

Bărbatul a fost mai apoi lăsat să zacă în canal, scrie Presa SM.

Femeia a plecat de la fața locului, dar s-a întors câteva zeci de minute mai târziu, alături de soțul acesteia.

Surse judiciare au declarat că femeia nu ar fi știut ce a lovit, crezând că a fost un animal, dar a dorit să se convingă.

La fața locului au ajuns echipe de prim-ajutor ale Serviciului Județean de Ambulanță, care după ce au stabilizat victima au transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean în vederea acordării de îngrijiri medicale aprofundate.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cât mai exact condițiile în care s-a petrecut întregul eveniment.

De asemenea, șoferul vinovat este căutat chiar în aceste momente de către oamenii legii. Potrivit primelor informații, bărbatul s-ar fi aflat pe partea carosabilă a drumului.

Persoana vinovată riscă dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Info

The post ACCIDENT CRUNT – Persoană cu handicap lovită de o mașină appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More