Accident cu trei motociclete implicate pe DN1. Un om a murit

Evenimentul rutier a avut loc pe DN1 în județul Prahova, la Bărcănești. Un autoturism s-a tamponat cu trei motociclete, iar o persoană a murit.

O persoană a murit si alte patru au suferit leziuni uşoare, în urma unui accident rutier produs, duminică seară, pe Drumul Naţional 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, după ce un autoturism si trei motociclete au intrat în coliziune, anunță News. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, unde şoferul unui autoturism a trecut de pe o bandă pe alta fără să se asigure si a izbit în plin o motocicletă.
În urma acesteia circulau alte patru motociclete, iar unele dintre acestea au lovit si ele motocicleta acroşată de autoturism, însă până la ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii nu au stabilit câte au fost efectiv implicate în accident.
În urma accidentului, un motociclist în vârstă de 30 de ani a murit. Alte patru persoane au fost rănite, iar una dintre victime, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost transportată la spital, ceilalţi trei răniţi având doar leziuni uşoare, care nu necesită spitalizare. foto: arhivă

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More