ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE – Tânără lovită pe o trecere de pietoni de pe bd-ul Decebal de către un șofer neatent (VIDEO)

ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE   Un accident de circulație grav, în urma căruia o persoană a fost rănită a avut loc în urmă cu puțin timp pe bulevardul Decebal din Baia Mare.

Potrivit primelor informații, se pare că o tânără în vârstă de aproximativ 24 de ani se angajase în traversarea străzii pe o trecere de pietoni, moment în care a fost surprinsă și accidentată de către șoferul unui autoturism marca Renault.

Se pare că șoferul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, nu a observat-o la timp pe femeie, astfel că impactul nu a mai putut fi evitat.

Mai multe echipaje de prim ajutor și de la Poliție s-au deplasat imediat spre locul evenimentului rutier. În urma impactului destul de puternic, tânăra din Buzești, comuna Fărcașa, a fost rănită. Medicii au transportat-o pe aceasta la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, unde va rămâne sub supraveghere medicală.

Între timp, șoferul vinovat s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Fiind testat de către polițiști, a rezultat faptul că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului.

Știre în curs de actualizare.

Sursă foto: Vasile Dale

ActualMM

The post ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE – Tânără lovită pe o trecere de pietoni de pe bd-ul Decebal de către un șofer neatent (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More