ACCIDENT GRAV ÎN CLUJ – Trei persoane rănite, după ce maşina cu care circulau s-a răsturnat în curtea unei case. Șoferul era beat și fără permis

ACCIDENT GRAV ÎN CLUJ Un teribil accident rutier s-a produs, sâmbătă dimineață, pe strada Borhanciului din Cluj-Napoca. Trei tineri au ajuns la spital, după ce autoturismul cu care circulau a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat în curtea unui imobil, la o diferență de nivel de câțiva metri față drum.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului are 18 ani, el nu deține permis de conducere și pe lângă asta mai și consumase alcool, scrie Ziarul Clujean.

Prietenii lui, de 17 și 18 ani, fiind tot sub influența alcoolului, stăteau pe bancheta din spate a mașinii în momentul în care s-au răsturnat în curtea unui imobil de pe strada Borhanciului.

Polițiștii de la rutieră spun că tânărul de la volanul mașinii nu a adaptat viteza la condițiile la condițiile de drum, într-o curbă la stânga.

Autovehiculul care rula, spun oamenii legii, pe direcția sat Gheorgheni – strada Constantin Brâncuși, a părăsit sensul de mers, a intrat pe contrasens, a trecut peste trotuar și a plonjat în curtea unui imobil.

Anchetatorii i-au testat pe tineri cu etilotestul, rezultatul fiind pozitiv la toți trei.

Tânărul care conducea mașina va fi cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

sursa info, foto şi video

The post ACCIDENT GRAV ÎN CLUJ – Trei persoane rănite, după ce maşina cu care circulau s-a răsturnat în curtea unei case. Șoferul era beat și fără permis appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More