ACCIDENT GRAV ÎN MARAMUREȘ – Șofer începător grav rănit după ce a intrat cu mașina în scările unui bar

ACCIDENT GRAV ÎN MARAMUREȘ  Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi, 20 iunie, în localitatea Ciocotiș din județul Maramureș. Un tânăr șofer în vârstă de 28 de ani a intrat cu mașina în scările unui bar din localitate.

Accidentul s-ar fi produs după ce șoferul începător, care avea permisul de numai un an, a pierdut controlul autoturismului într-o curbă, a dat peste un cap de pod, a intrat într-un stâlp, după care s-a oprit în scările unui bar din Ciocotiș.

Șoferul autoturismului marca Ford a fost grav rănit în urma incidentului. Imediat după incident, martorii au sunat la numărul unic de urgență 112. Mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și SMURD au ajuns la fața locului.

La venirea echipajelor de salvare, tânărul era în stare de inconștiență. La scurt timp, pe drum spre Spitalul de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, acesta a intrat în comă datorită rănilor extrem de grave suferite în urma impactului.

Polițiștii maramureșeni au deschis o anchetă. Aceștia urmează să stabilească acum în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier.

ActualMM

Credit foto: Vasile Dale

The post ACCIDENT GRAV ÎN MARAMUREȘ – Șofer începător grav rănit după ce a intrat cu mașina în scările unui bar appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More