ACCIDENT GRAV ÎN VAD / ACTUALIZARE 2 – Bărbatul găsit inconştient după ce a părăsit carosabilul şi s-a rostogolit cu maşina în câmp a decedat la spital

ACCIDENT GRAV ÎN VAD  Un grav accident rutier a avut loc în după-amiaza zilei de joi, 15 iunie, în centrul localităţii Vad (comuna Copalnic Mănăştur).


Şoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Baia Sprie, a părăsit carosabilul, s-a lovit de o movilă de pământ, apoi s-a rostogolit pe un câmp.

Bărbatul a fost aruncat de maşină. El a fost găsit inconştient de echipajele de intervenţie.

ACTUALIZARE 1

Până să ajungă echipajul SMURD şoferul a fost resuscitat de un poliţist.

acc vad2

Agentul de poliţie Nechita Gusti Fănică, ajutor şef de post în comuna Cernesti a sosit în câteva minute la locul accidentului. Acest lucru i-a salvat viaţa.

Medicii sosiţi au efectuat manevrele de resuscitare şi după aproximativ 90 de minute a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Starea victimei este critică.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

 

ACTUALIZARE 2 (comunicat IPJ): Un bărbat de 55 de ani din Baia Sprie, victimă a unui accident rutier, a decedat în ciuda tuturor eforturilor depuse de poliţişti şi medici pentru a-l salva.

Joi, la ora 16.58, pe DJ 182C, în localitatea Vad a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani din Baia Sprie, în timp ce conducea o autoutilitară spre localitatea Lăschia, nu a adaptat viteza de deplasare la intrarea într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de şanţul de pe marginea drumului. În urma impactului, conducătorul auto a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 12 m de autoturism.

În ajutorul victimei a sărit un poliţist care s-a întâmplat să se afle în apropierea locului accidentului. Poliţistul i-a acordat victimei primul ajutor şi a efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului SMURD.

Bărbatul a fost transportat în stare critică la Spitalul Judeţean Baia Mare, dar, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici pentru a-l salva, acesta a decedat în cursul zilei de vineri.

 

sursa Vasile Dale

The post ACCIDENT GRAV ÎN VAD / ACTUALIZARE 2 – Bărbatul găsit inconştient după ce a părăsit carosabilul şi s-a rostogolit cu maşina în câmp a decedat la spital appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More