ACCIDENT GRAV ÎN VAD / ACTUALIZARE – Bărbat găsit inconştient după ce a părăsit carosabilul şi s-a rostogolit cu maşina în câmp. Starea sa este critică

ACCIDENT GRAV ÎN VAD  Un grav accident rutier a avut loc în după-amiaza zilei de joi, 15 iunie, în centrul localităţii Vad (comuna Copalnic Mănăştur).


Şoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Baia Sprie, a părăsit carosabilul, s-a lovit de o movilă de pământ, apoi s-a rostogolit pe un câmp.

Bărbatul a fost aruncat de maşină. El a fost găsit inconştient de echipajele de intervenţie.

ACTUALIZARE

Până să ajungă echipajul SMURD şoferul a fost resuscitat de un poliţist.

acc vad2

Agentul de poliţie Nechita Gusti Fănică, ajutor şef de post în comuna Cernesti a sosit în câteva minute la locul accidentului. Acest lucru i-a salvat viaţa.

Medicii sosiţi au efectuat manevrele de resuscitare şi după aproximativ 90 de minute a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Starea victimei este critică.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

sursa Vasile Dale

The post ACCIDENT GRAV ÎN VAD / ACTUALIZARE – Bărbat găsit inconştient după ce a părăsit carosabilul şi s-a rostogolit cu maşina în câmp. Starea sa este critică appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More