Știri județul Brașov

Accident în lanţ, între Ghimbav și Brașov. Motorul unui autoturism a zburat pe celălalt sens de mers (Foto)

sursa

Accident în lanţ, între Ghimbav și Brașov. Motorul unui autoturism a zburat pe celălalt sens de mers (Foto)

Patru autovehicule, trei autoturisme și o dubă, au fost implicate într-un accident rutier, în această dimineață, pe DN 1, între Brașov și Ghimbav.

La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și de la ISU.

Poliţiştii spun că accidentul în lanţ s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, iar impactul dintre mașini a fost atat de puternic, încât motorul unui autoturism a zburat pe celălalt sens de mers, în afara părții carosabile.

„Un bărbat de 29 ani, din Bacău, care conducea un autoturism marca VW Passat pe DN 1, dinspre Brașov spre Codlea, într-o curbă ușoară la stânga, nu a adaptat viteza la condițiille de drum, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes parcat în afara părții carosabile. În urma impactului autoturismul Mercedes a fost proiectat în partea stângă, pe sensul opus de mers, și a lovit bordura de beton care desparte sensurile de mers. În urma acestui impact motorul Mercedesului a ,,zburat” peste două benzi, pe sensul opus. În spatele autoturismului Passat circula un autovehicul Renault care a încetinit pentru a evita coliziunea, moment în care a fost tamponat în partea din spate de un alt autoturism. Nu au rezultat victime”, a explicat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a arătat că nu au consumat alcool.

În cauză, polițiștii au întocmit două procese verbale de contravenție pentru șoferul autoturismului Passat și pentru cel al ultimului autovehicul implicat.

Foto: codlea-info.ro

Loading…