ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN BUZĂU – Șase persoane rănite și două autoturisme făcute praf

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN BUZĂU  Scene înfiorătoare în urma unui accident în județul Buzău. Șase persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit violent în localitatea Izvorul Rece.

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN BUZĂU  Accidentul a avut loc, vineri, 9 iunie, pe drumul județean 203K, în satul Izvorul Dulce, comuna Beceni, informează Reporter Buzoian.

Din primele date, un bărbat de 50 de ani, din localitatea Beceni, mergea de la Buzău către localitatea Vintilă Vodă, ar fi intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină condusă de o femeie de 54 de ani din Săruleşti. În această maşină se aflau cinci ocupanţi. Deocamdată, nu se cunoaşte din ce maşini sunt victime, cert este că şase persoane sunt rănite. Traficul în zona producerii accidentului se desfăşoară dirijat”, a declarat Mihail Drăghiciu.

Una dintre victime, o femeie, s-a ales cu răni grave. A fost găsită de medici în stare de semi-conștiență din cauza șocului puternic.

La faţa locului au fost trimise trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Buzău şi un echipaj SMURD. Polițiștii au fost mobilizați în zona în care s-a produs accidentul și dirijează circulația. Anchetatorii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursă info.

Sursă foto.

The post ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN BUZĂU – Șase persoane rănite și două autoturisme făcute praf appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More