Accident invaluit in mister la Jucu | Masina distrusa pe calea ferata, soferul de negasit – VIDEO

Un accident misterios a avut loc vineri seara in localitatea Jucu. Conductorul unei locomotive a anuntat ca a izbit un autoturism aflat pe sine la trecerea de nivel cu calea ferata a drumului care duce in localitatea Jucu de Mijloc.

In scurt timp spre locul indicat s-a deplasat de urgenta o autospeciala de descarcerare a pompierilor din Cluj-Napoca dar si o ambulanta SMURD. Ajunsi acolo, salvatorii au gasit o masina distrusa de tren, proiectata inafara sinelor. Cand au deschis insa autoturismul pentru a le acorda ingrijiri posibilelor victime, au avut parte de o surpriza: in interior nu se afla nimeni. Pompierii au cercetat cu lanternele intreaga zona deoarece exista posibilitatea ca soferul sa fi fost proiectat inafara autoturismului din cauza impactului puternic, dar nu au gasit nimic. Mai mult decat atat, numerele de inmatriculare ale masinii lipseau, astfel incat este posibil ca soferul sa fi scapat teafar si sa fi fugit de la locul accidentului. La fata locului si-au facut aparatia si politistii care au deschis o ancheta, iar in urma cercetarilor urmeaza sa identifice persoana care s-a aflat la volan.

masina lovita tren jucu (5)
masina lovita tren jucu (4)
masina lovita tren jucu (3)
masina lovita tren jucu (2)
masina lovita tren jucu (1)
Dejeanul.ro Suntem deja acolo !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More