ACCIDENT MORTAL ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Una dintre mașinile implicate era cât pe ce să intre în mulțimea care se ruga la o casă de rugăciune

ACCIDENT MORTAL În urmă cu puțin timp a avut loc un accident deosebit de grav în localitatea Tureac, pe DN 17. Doi tineri, din localitate, au decedat la scurt timp după ce autoturismul în care se aflau a rupt gardul unei case de rugăciuni și s-a răsturnat. Mulțimea din interior se pregătea să iasă în momentul producerii accidentului.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN 17, pe raza localității Tureac.

Din primele informații reiese că șoferul unui autoturism care venea spre Bistrița a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp de electricitate, iar mai apoi gardul unei case de rugăciuni. Mașina a ajuns în curtea lăcașului de cult, unde s-a răsturnat, conform Bistrițeanul.ro.

În mașină se aflau doi tineri din zonă. Aceștia au decedat la scurt timp după impact. Doar o minune a făcut ca numărul victimelor să nu fie mai mare. Un grup de persoane se afla în interiorul casei de rugăciuni, iar oamenii se pregăteau să iasă în momentul producerii accidentului.

Din primele informații reiese ca la volanul mașinii nu se afla proprietarul acesteia. În autoturism inițial erau trei tineri, iar în Mureșenii Bârgăului proprietarul mașinii s-a oprit la un magazin să cumpere ceva, moment în care unul dintre tinerii care îl însoțeau s-a urcat la volan și a plecat cu mașina, lăsându-l pe proprietar cu ochii în soare.

La doar trei kilometri de magazin s-a produs accidentul. Se pare că niciunul dintre cei doi tineri care au decedat nu avea permis de conducere. De asemenea, aceștia ar fi consumat băuturi alcoolice.

Citește articolul integral, AICI.

Sursă foto.

The post ACCIDENT MORTAL ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Una dintre mașinile implicate era cât pe ce să intre în mulțimea care se ruga la o casă de rugăciune appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More