ACCIDENT MORTAL ÎN CÂŢCĂU – Un bărbat a murit pe loc după ce a fost târât pe capotă aproape 20 de metri (VIDEO)

ACCIDENT MORTAL ÎN CÂŢCĂU Un grav accident de circulație a avut loc vineri seara pe DN1C în localitatea Câţcău. Un bărbat de 57 de ani a murit pe loc după ce a fost izbit de o mașină în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

Accidentul a avut loc în centrul localității Câţcău puțin după ora 19.00 scrie Dejeanul.

Din primele cercetări, bărbatul s-a angajat în traversarea neregulamentară a șoselei. A fost lovit în plin de un autoturism înmatriculat în Sălaj, care circulă pe direcția Dej – Baia Mare.

Impactul a fost extrem de puternic, încât pietonul a fost purtat pe capotă autoturismului aproape 20 de metri.

În urma apelului la 112, la fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță cu medic de la Dej. Din nefericire, medicii au putut doar să constate decesul deoarece victima avea leziuni incompatibile cu viață.

În scurt timp, locul a fost împânzit de polițiști și criminaliști, care au efectuat măsurători pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Bărbatul decedat avea 57 de ani și era domiciliat în Câmpia Turzii, dar de ceva vreme locuia la o familie din Câţcău pe care o ajuta la creșterea animalelor.

Sursa info, foto şi video Dejeanul

The post ACCIDENT MORTAL ÎN CÂŢCĂU – Un bărbat a murit pe loc după ce a fost târât pe capotă aproape 20 de metri (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More