ACCIDENT MORTAL ÎN NEGREȘTI-OAȘ – S-a răsturnat cu tractorul într-un șanț și a murit pe loc

ACCIDENT MORTAL ÎN NEGREȘTI-OAȘ  Un bărbat a decedat în urma unui accident mortal rutier petrecut ieri în Țara Oașului, județul Satu Mare. Poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş au fost solicitaţi ieri, 15.06.2017, în jurul orei  18.35,  să intervină la un eveniment rutier produs pe raza comunei Turţ.

La faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 57 de ani din Turț, aflat la volanul unui tractor pe strada Josani din localitate,  pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra tractorului, răsturnandu-se în șanțul din partea dreaptă a carosabilului.

La fața locului a ajuns la scurt timp o ambulanță, însă cu toate eforturile depuse pentru resuscitare, tractoristul a decedat. Cercetările continuă sub aspectul producerii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursă info și foto.

The post ACCIDENT MORTAL ÎN NEGREȘTI-OAȘ – S-a răsturnat cu tractorul într-un șanț și a murit pe loc appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More