ACCIDENT PE B-DUL REPUBLICII – Un motociclist a fost grav rănit după ce a intrat în plin într-o mașină

ACCIDENT PE B-DUL REPUBLICII  Un accident de circulație în urma căruia a rezultat o victimă a avut loc în urmă cu puțin timp pe bulevardul Republicii din municipiul Baia Mare. Potrivit primelor informații, în incident au fost implicate o motocicletă și un autoturism marca Dacia Logan.

Potrivit unor martori, incidentul s-ar fi petrecut după ce șoferul autoturismului marca Dacia Logan ar fi virat la stânga, fiind încadrat pe celălalt sens de mers al bulevardului, în încercarea de a intra pe o străduță, moment în care ar fi fost lovit în plin de către motociclist. În urma incidentului, conducătorul motocicletei a fost grav rănit.

accident 7

Mai multe echipaje SMURD și de la Poliție au ajuns imediat la fața locului. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs incidentul și cine se face vinovat.

ACCIDENT 2

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre incident. Vom reveni cu amănunte.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

Foto: Dale Vasile/Tagyi Thomas/Calyn Podina/Noemy Noemi

The post ACCIDENT PE B-DUL REPUBLICII – Un motociclist a fost grav rănit după ce a intrat în plin într-o mașină appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More