Citește cele mai noi stiri interesante, stiri bizare, stiri ciudate, stiri amuzante, stiri socante, informatii cu romani, despre romani

Accident rutier grav pe DN 1. O persoana a decedat. La fata locului intervine si o ambulanta militara (galerie foto+video)

sursa

Un accident rutier grav a avut loc marţi după-amiază, pe DN 1. Un TIR şi un autoturism au intrat în coliziune, între localităţile Sercaia şi Persani, judeţul Braşov. Maşina este înmatriculată în Republica Moldova.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi o ambulanţă, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

În accident au fost implicate două victime, un bărbat în vârstă de 45 ani şi o femeie de 38 ani. Femeia, în stare de comă, a murit după mai bine de 45 de minute în care s-au aplicat manevre de resuscitare.

Bărbatul este conştient, acesta suferind fractură la membru inferior drept şi traumatism cranio-cerebral.

Dr. Coca Gelu, care se deplasa cu o ambulanţă MAN de la Cincu spre Brasov, a intervenit şi a ajutat personalul SMURD ajuns la faţa locului, pentru acordarea asistentei medicale şi stabilizarea victimelor.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More