Accident rutier pe drumul care leagă stațiunea Mamaia de Năvodari

Din cauza neatenției la volan, dar și a faptului că nu s-a păstrat distanța regulamentară, 2 autoturisme au intrat în coliziune față – spate. În urma impactului  o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Traficul rutier de pe bulevardul Mamaia Nord a fost îngreunat, luni, la amiază, din cauza unui accident ce a avut loc pe sensul de mers către Năvodari. O simplă tamponare s-a transformat într-un incident cu urmări.

Din informațiile de la fața locului, se pare că șoferul autoturismului din spate nu a fost atent și a intrat din plin într-un alt autoturism ce staționa, cu avariile în funcțiune.

Femeia aflată la volanul mașinii lovite a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată de urgență, de către un echipaj smurd, la Spitalul Clinic Județean Constanța.

Șoferului vinovat i se va deschide dosar penal, autoritățile urmând a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea

The post Accident rutier pe drumul care leagă stațiunea Mamaia de Năvodari appeared first on Litoral TV.

Litoral TV

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More