Accident teribil la Trei Iazuri! O tânără de 32 de ani a decedat

Un accident îngrozitor s-a produs marţi, 24 octombrie, în zona Trei Iazuri, fiind implicate două maşini, un BMW şi o Dacia Logan.

Din păcate, în urma coliziunii, o persoană şi-a pierdut viața, fiind vorba de o tânără de 32 de ani. La fața locului s-au deplasat nu mai puțin de cinci ambulanțe, dar în ciuda încercărilor de a resuscita victima, care au durat 40-50 de minute, aceasta a decedat. Tânăra intrase în stop cardio-respirator, din cauza leziunilor la cap şi a celor interne, şi nu a mai fi putut salvată (nu purta nici centură de siguranță…)..

Şoferul celeilalte maşini, care circula regulamentar, dar nu a putut evita ciocnirea cu autoturismul BMW scăpat de sub control – din cauza vitezei excesive – de tânăra de 32 de ani, a fost transportat imediat la UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon”. Bărbatul în vârstă de 48 de ani prezenta politraumatisme şi o fractură de bazin.

Persoana decedată se numeşte Alexandra Ioana Rotaru şi era angajată a Primăriei din Valea Lupului.

7est.ro – 2017 Stiri iasi, stiri locale, nationale si internationale

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More