ACCIDENTE ÎN BAIA MARE – Un șofer a avariat trei mașini și un pieton a ajuns la spital după ce a fost lovit de mașină

ACCIDENTE ÎN BAIA MARE  Ieri, 26 octombrie, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la două accidente de circulaţie. În jurul orei 10.00, un bărbat de 40 de ani care conducea un autoturism pe bulevardul Independenţei din municipiu, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate în faţa unui imobil.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Datorită leziunilor suferite, acesta a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Tot la Baia Mare, în jurul orei 15.00, s-a produs un alt accident de circulaţie pe strada Gării. Un pieton de 24 de ani, care a traversat strada în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţă alcoolului. Pietonul a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

The post ACCIDENTE ÎN BAIA MARE – Un șofer a avariat trei mașini și un pieton a ajuns la spital după ce a fost lovit de mașină appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More