ACCIDENTE ÎN MARAMUREȘ – Trei persoane rănite în evenimente rutiere într-o singură zi

ACCIDENTE ÎN MARAMUREȘ  Atunci când vă deplasaţi în calitate de pietoni, asiguraţi-vă că traversarea drumului se poate realiza în siguranţă! Traversarea neregulamentară sau graba şoferilor, care nu reduc viteza în apropierea trecerilor de pietoni, pot determina producerea de accidente şi rănirea participanţilor la trafic!

Nu s-a asigurat când a trecut strada și a fost lovită de mașină

O tânără de 15 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost accidentată de un autoturism. Accidentul s-a produs ieri dimineaţă, la ora 07.40, pe strada Matei Basarab din municipiul Baia Mare.

Poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un băimărean de 46 de ani, care nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Datorită leziunilor suferite, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a rămas internată sub supraveghere medicală. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A încercat să traverseze strada pe trecerea pentru pietoni, însă a fost accidentată grav de o mașină

Aseară, în jurul orei 19.30, o altă băimăreancă, victima unui accident rutier, a ajuns la spital. Femeia, în vârstă de 53 de ani, a fost surprinsă şi accidentată în timp ce traversa strada Progresului din Baia Mare pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

La volanul autoturismului se afla un băimărean de 41 de ani. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului. Victima a rămas internată în spital, sub supraveghere medicală.

Accident violent între două mașini după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate de trecere celuilalt

Şi poliţiştii Biroului Rutier din Sighetu Marmaţiei au intervenit pentru soluţionarea unui accident de circulaţie sesizat ieri după-amiază, în jurul orei 15.30.  Un bărbat de 42 de ani, din Remeţi, care conducea un autoturism pe strada Gheorghe Bilaşcu din municipiu, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi a pătruns în intersecţia cu strada Nicolae Grigorescu fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 41 de ani din Piatra.

Cele două autoturisme au intrat în coliziune  şi în urma impactului o pasageră din autoturismul condus de bărbatul din Remeţi a suferit leziuni corporale. Aceasta a fost transportată la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

The post ACCIDENTE ÎN MARAMUREȘ – Trei persoane rănite în evenimente rutiere într-o singură zi appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More