ACTUALIZARE/ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE – Fetiță lovită pe trecere de o mașină de la ANAF în zona Meda. Vezi ce spun martorii incidentului

ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE    Un accident de circulație grav în urma căruia o persoană a fost rănită s-a petrecut în urmă cu puțin timp în pe bulevardul Decebal din Baia Mare.

Potrivit primelor informații, se pare că un pieton angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni a fost surprins și accidentat de către un autoturism care aparține ANAF-ului.

Potrivit unor martori de la fața locului, se pare că victima este o femeie. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre cum s-a petrecut accidentul. Mai multe echipaje de la Poliție și echipaje de prim ajutor s-au deplasat imediat la fața locului. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cauzele accidentului rutier. Vom reveni cu amănunte.

Actualizare:

Un cititor al site-ului ActualMM.ro se afla lângă trecerea de pietoni pe care s-a produs accidentul rutier. Potrivit acestuia, victima ar fi o fetiță. Cititorul ne-a povestit că șoferul autoturismului aparținând ANAF-ului nu a acordat prioritate de trecere fetiței care era deja angajată în traversarea străzii. Mai mult, se pare că, deși mai mulți participanți la trafic au oprit la trecere cu câteva secunde înainte de momentul producerii accidentului pentru a-i acorda prioritate de trecere victimei, șoferul autoturismului implicat în accident nu a frânat.

Potrivit cititorului nostru, din cauza impactului puternic cu care a fost lovită de mașină, fetița a fost aruncată câțiva metri pe carosabil.

La momentul producerii accidentului, șoferul mașinii ANAF-ului, un bărbat în vârstă (potrivit martorilor) avea și un pasager în autoturism: o femeie care a plecat imediat de la fața locului.

Fetița a fost preluată de echipajele de prim ajutor și transportată la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut accidentul rutier.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

Sursă foto: Kostyal Tibu/ Radare Maramureș

The post ACTUALIZARE/ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE – Fetiță lovită pe trecere de o mașină de la ANAF în zona Meda. Vezi ce spun martorii incidentului appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More