Acuzații: ”A plecat cu bijuteriile familiei!” Despre ce VEDETĂ este vorba

În plin divorț de Marcel Toader, Maria Constantin este atacată din toate părțile. Bunica primului soţ al artistei, Ciprian Tapotă Lătărețu, a acuzat-o pe Maria că a furat bijuterii de valoare. Femeia a povestit cum a plecat cântăreața din casa fostului soț.

Bunica lui Ciprian Tapotă Lătărețu, primul soț al Mariei Constantin, a atacat-o pe cântăreață, susținând că aceasta ar fi plecat de acasă cu bijuteriile familiei, dar şi cu unele haine care nu i-ar fi aparţinut.

Bătrâna a povestit la Antena 1 cum cântăreața de muzică populară a fost ajutată de mama ei atunci când a plecat din casa primului soţ. Mai mult, femeia a mărturisit că că Maria nu se interesează de copilul ei. ”Nu se interesează de copil la şcoală. Mumă-sa nu s-a interesat niciodată să-l întrebe la telefon, ea doar să-l ia ca să-l plimbe, dar în rest nu are treabă cu el. Da, mama ei a venit aici. A luat tot ce i-a plăcut ei de la nora mea. Mama ei a venit cu maşina şi a încărcat tot, a luat şi aur, şi haine”, și-a spus of-ul bunica primului soţ al Mariei Constantin.

Maria Constantin și Marcel Toader ar fi trebuit să divorțeze la notar miercuri, 13 septembrie. Dacă solista s-a îmbrăcat elegant și a venit la ora stabilită să semneze actele, fostul sportiv nu și-a făcut apariția, făcând astfel imposibilă definitivarea uneia dintre cele mai surprinzătoare despărțiri ale anului.

Sursa: www.click.ro

Post-ul Acuzații: ”A plecat cu bijuteriile familiei!” Despre ce VEDETĂ este vorba apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More