StiriȘtiri județul Gorj

Acuzații grave pentru un polițist local din Târgu Jiu! Ar fi snopit în bătaie un bărbat și a mușamalizat cazul

Un polițist local din municipiul Târgu Jiu este acuzat că a participat la un scandal într-un bar din zona Hotelului Gorj din Târgu Jiu. Într-o sesizare trimisă pe adresa de e-mail a redacției noastre se arată că Dragoș Medeleanu i-ar fi scos dinții adversarului său.

„Ca cetățean al acestui oraș am rămas marcat să văd cum în data de 15.11.2017, într-un local din Târgu Jiu, în spatele Hotelului Gorj, numitul Medeleanu Constantin Dragoș, angajat al Poliției Locale din același oraș, a bătut cu bestialitate pe așa numitul Aripoiu încât i-a scos dinții din gură. Această informație se poate verifica la Poliția orașului Târgu Jiu deoarece polițiștii au fost chemați să aplaneze conflictul și să aplice legea în acest caz. Indignarea mea este dacă e normal ca angajați ai poliției locale se pot manifesta în asemenea hal chiar și în afara serviciului lor. Mai mult decât atât, agresorul face afirmația, la telefon cu o altă persoană, că va mușamaliza cazul deoarece polițiști veniți la fața locului sunt cunoscuți de-ai lui și poate să mușamalizeze actul barbar de care a putut da dovada. În zonă există camere de luat vederi și la fața locului sunt mai mulți martori care pot confirma cele relatate mai sus“.

Contact de „Impact în Gorj”, polițistul Dragoș Medeleanu a negat că ar fi fost implicat în vreun scandal și că ar fi lovit pe cineva: „Nu am fost implicat în vreun scandal. Nu am lovit pe nimeni. Nu știu cum s-a ajuns să fiu asociat cu așa ceva. Nu am cunoștință de vreun scandal și de vreo acuzație”.

Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, a precizat că un echipaj de poliție a intervenit în zona Hotelului Gorj, unde s-ar fi înregistrat un conflict, dar că victima a refuzat să depună o plângere la poliție, astfel încât nu s-a putut înregistra un caz penal. Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu, a precizat că nu există niciun fel de informație sau sesizare cu privire la implicarea vreunui polițist local într-un scandal. Aceasta a spus că polițiștii locali trebuie să aibă un comportament adecvat chiar dacă se află în timpul liber: „Polițiștii locali sunt funcționari publici și trebuie să respecte anumite coduri de comportament chiar dacă se află în timpul liber”.

Post-ul Acuzații grave pentru un polițist local din Târgu Jiu! Ar fi snopit în bătaie un bărbat și a mușamalizat cazul apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj