Alcatel lansează Idol 5S, un smartphone mid-range cu preţ foarte mic (Telefoane mobile)

TCL a lansat un nou membru al familiei de produse Idol care aparţine brand-ului Alcatel. Acesta se numeşte Idol 5S şi vine cu hardware mid-range, însă cu un preţ foarte atrăgător. Ne-am obişnuit să vedem telefoane cu astfel de specificaţii hardware şi preţ la raft mic în China, însă TLC aduce acest model în vest, chiar şi cu o opţiune mai ieftină, pentru cei care au conturi Amazon Prime.

Pentru 279 de dolari, cei care aleg Alcatel Idol 5S primesc un smartphone realizat din materiale premium (sticlă 2.5D pe ecran, margini din aluminiu). Acesta este echipat cu un display cu diagonală de 5,2” şi rezoluţie Full HD, 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi chipset-ul Snapdragon 625 de la Qualcomm. Acumulatorul de 2.620 mAh nu va impresiona pe nimeni, însă cu siguranţă va garanta măcar o zi de utilizare obişnuită. De asemenea, camerele foto de 12 şi 8 megapixeli sunt normale pentru dispozitive din această gamă de preţ.

Cei care nu vor să plătească atât de „mult”, vor avea opţiunea de a cumpăra varianta „Prime Exclusive” de pe Amazon, care este identică în termeni de hardware, însă vine cu un software puţin mai „special”. Practic, pentru o reducere de 80 de dolari din preţul normal, Amazon livrează reclame direct pe ecranul de încărcare al dispozitivului. Pentru unii această ofertă ar putea fi atrăgătoare, reducerea reprezentând aproape 30% din preţul dispozitivului, însă pentru alţii 80 de dolari ar putea să nu reprezinte o reducere destul de mare pentru a justifica reclame pentru restul duratei de utilizare a dispozitivului.

Idol 5S de la Alcatel se alătură altor modele precum Moto E4 şi Nokia 6 în gama Prime Exclusive, fiecare dintre acestea oferind reclame pe ecranul de blocare pentru o reducere din preţul normal. 

(…)

Cuvinte cheie: alcatel, idol 5s, smartphone, android, tcl

Subiecte asemănătoare:
» Honor 9 a fost lansat oficial şi în Europa. Vine cu hardware de Huawei P10 la un preţ mai mic
» Noi detalii despre Pixel 2 şi Pixel 2 XL: Snapdragon 835, 4GB memorie RAM şi posibil margini subţiri
» HTC U11 va primi noi funcţii Edge Sense într-un update software
» Snapdragon 450 ar putea oferi performanţă apropiată de seria 600 la un preţ mai mic
» LG V30 ar putea fi anunţat la IFA, la un preţ mai mic decât este aşteptat pentru Galaxy Note 8

Articol original – Alcatel lansează Idol 5S, un smartphone mid-range cu preţ foarte mic, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More