Știri județul Brașov

Alege Bartrom pentru produse din categoriile pneumatica si control fluide

sursa

Bartrom este furnizorul de produse din categoria pneumatica si control fluide. La Bartrom gasesti diversitatea produselor si eficienta lor datorita calitatii in care se investeste zilnic. Astfel, Bartrom detine categorii de produse precum: preparare aer – apa, masurare presiune si temperatura cuple – conectori – fitinguri, cilindri- distribuitoare – fitinguri functionale, tehnica vacuumului, cuple rapide, control fluide – robineti – armaturi, supape siguranta, furtun – accesorii, retele aer, derulatoare furtun, scule pneumatice si compresoare accesorii.

De ce sa alegi Bartom?

Aici gasesti o gama premium de produse si un singur Furnizor, optimizezi procesele din cadrul achizitiilor, productiei si mentenantei, te bucuri de preturi personalizate pentru fiecare client, ai parte de livrare rapida – 24 H si logistica eficienta si ai garantia calitatii si a pretului corect.

Una dintre categoriile de baza ale furnizorului Bartom este pneumatica, aici gasindu-se sculele pneumatice: pistoale pneumatice de insurubat, chei pneumatice cu clichet, surubelnite pneumatice, bormasini pneumatice, polizoare pneumatice, slefuitoare pneumatice, ciocan daltuitor pneumatic, pistol cu ace, fierastrau pneumatic, gravor pneumatic, pila pneumatica, pistol pentru nituri, pistol pneumatic de aplicat silicon, echilibroare greutate.

Care este rolul pneumaticii?

Cu ajutorul pneumaticii durata actiunilor de lucru este mica, putandu-se realiza instalatii rapide, cu functionare in ciclu automat, care mareste productivitatea. Viteza motoarelor se regleaza cu multa usurinta, la fel si forta acestora cu ajutorul unor dispozitive pneumatice. Pneumatica miscoreaza la minimum situatiile de avarii, chiar daca pornirile, schimbarile de sens sau opririle sunt multiple. Cel mai important lucru in ceea ce priveste pneumatica este numarul extrem de mic de accidente, datorita eficientei si calitatii produselor.

In cadrul Bartrom ai parte de proiectarea, modernizarea si automatizarea instalatiilor si echipamentelor. Clientii beneficiaza de sprijin permanent din partea expertilor Bartrom pentru identificarea componentelor ce necesita inlocuire. Livrarea se realizeaza rapid, iar calitatea produselor respecta normele impuse, tocmai pentru a permite functionarea corecta si eficienta a instalatiilor.

Loading…