Citește cele mai noi stiri interesante, stiri bizare, stiri ciudate, stiri amuzante, stiri socante, informatii cu romani, despre romani

Ambulanță care transporta un bolnav la Urgență, înzăpezită între Ohaba și Berghin. Drumuri cu probleme în Alba

sursa

O ambulanță ce transporta un pacient cu accident vascular cerebral a rămas înzăpezită sâmbătă pe drumul comunal dintre Ohaba și Berghin. Autospeciala a fost deblocată cu ajutorul unui tractor cu lamă. Potrivit ISU Alba, din cauza vântului puternic, zăpada a fost troienită pe mai multe drumuri din județ.

Potrivit ISU Alba, în urma apelurilor primite prin 112 a fost semnalat faptul că, din cauza vântului puternic, zăpada a fost troienită pe câteva drumuri din județ, astfel:

  • DJ 106K – Ohaba-Vingard
  • DJ 107, 107B – Beghin-Ohaba
  • DC 205 – Ohaba-Berghin.

O ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Alba cu un pacient cu accident vascular cerebral (AVC) a rămas înzăpezită pe DC 205 Ohaba-Berghin.

Prin intervenitia SVSU Berghin cu un tractor cu lamă s-a reușit deblocarea ambulanței SAJ care îți continuă drumul spre UPU Alba Iulia pe un traseu alternativ.

DPL Alba secția Bărăbanț acționează cu două autosalarițe pentru deszăpezire pe DJ 107, DJ 107B, DJ 106K pe raza comunelor Berghin, Ohaba, Șpring.

În acest moment, pentru coordonarea și conducerea nemijlocită a acțiunilor de deszăpezire, prefectul județului Alba, Dănuț Emil Hălălai se deplasează în zonă împreună cu alți membri ai CJSU.

Nu sunt semnalate alte probleme în județ.

Foto: arhivă

ȘTIREA TA – Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști.
Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait “live”.
Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading…

loading…

avatar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More