EFECTUL acestui fruct asupra SÂNILOR este INCREDIBIL. Află și nu te vei mai opri din mâncat!

Lăsarea sânilor este un fenomen natural, care apare odată cu înaintarea în vârstă. În timp pielea cedează, în unele cazuri mai devreme, în altele mai târziu.

Ei bine, oamenii de știință spun că nu trebuie să ne îngrijorăm. Ananasul este soluția perfectă pentru rezolvarea acestei probleme!

Drept urmare, poți consuma în voie acest fruct exotic.

Mai ales că, potrivit specialiștilor, ananasul este bogat în anti-oxidanți și substențe care redau elasticitatea pielii.

sâni
sâni

Potrivit healthyfoodhouse.com, fumatul, alcoolul și cafea au efecte dezastruoase asupra sânilor, însă ananasul face minuni, iar rezultatele te vor ului.

Licoarea minune:

1 cană bucăți ananas, un sfert de cană suc de ananas, o jumătate de cană iaurt, un sfert de cană apă și 3-4 cuburi de gheață.

Mituri false despre fermitatea sânilor

Potrivit medicilor, este un mit fals ideea că sânii sunt susţinuţi de ligamente şi că lăsarea lor nu este condiţionată de calitatea pielii. De fapt aceste ligamente sunt mult prea slabe, adică nu au valoare de susţinere. Totodată lăsarea pielii nu poate fi influenţată de creme, sport sau tratamente cosmetice.

Multe românce nu poartă sutien pentru că există mitul că dacă porţi sutien pielea care susţine sânii se slăbeşte. Nimic mai fals decât asta. Sutienul trebuie purtat pentru că susţine, adică este antigravitaţional.

Chiar şi în timpul nopţii este indicată o formă de contenţie a sânilor, desigur, una mai lejeră. În timpul zilei atunci când stăm în picioare, sânii tind să se lase spre buric, iar noaptea spre laterale. Sutienul în cazul femeilor cu sâni voluminoşi ar trebui să fie sfânt şi purtat la plimbare, în casă, la shopping şi chiar şi la sala de sport.

Nici cele cu sânii mai mici nu sunt scutite de purtarea sutienului, însă respectarea „regulilor” nu este chiar atât de strictă. Însă, o sarcină poate să-i compromită şi pe aceştia, atunci când se măresc mult şi într-un timp relativ scurt. Evident că şi atunci când sânii au fost măriţi prin metode chirurgicale este nevoie de o susţinere cât mai completă şi corectă a acestora.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More