Angelina Jolie are de ce să fie mândră

Maddox Jolie-Pitt, fiul cel mare al Angelinei Jolie s-a alăturat lumii mondene. Acesta a colaborat cu mama sa la realizarea producției MAI ÎNTÂI MI-AU UCIS TATĂL. Tânărul a fost regizorul executiv al peliculei.

Copiii Jolie-Pitt prind gustul actoriei? Angelina Jolie speră că așa va fi! Actrița a dezvăluit totul despre viitoarele cariere ale copiilor ei,la premiera noului său film MAI ÎNTÂI MI-AU UCIS TATĂL, care va rula începând cu data de 15 septembrie, în cinematografe și pe Netflix.

Nu pot lipsi de la eveminentele fiului meu și nu aș fi reușit fără el. Nu pot da detalii despre fiecare producător cu care am lucrat, a dezvăluit Angelina.

La Festivalul Internațional de Film de la Toronto, Angelina s-a simțit de minune alături de copiii săi. Artista a fost dornică să împărtășească experiența de a colabora cu fiul său, Maddox Jolie-Pitt, producătorul executiv al filmului.

Deci, cu o realizare atât de mare, va rămâne de văzut, dacă se vor alătura și ceilalți frați ai lui Maddox, showbiz-ului.

Redactor: Lavinia Barbu

The post Angelina Jolie are de ce să fie mândră appeared first on Litoral TV.

Litoral TV

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More