Aplicaţia Nude foloseşte inteligenţa artificială pentru a ascunde imaginile „sensibile” din directorul camerei (Aplicatii)

Mulţi oameni îşi fac poze provocatoare sau nud cu smartphone-ul, iar acestea sunt salvate, la fel ca toate celelalte, în directorul Camera Roll. Astfel, există riscul ca utilizatorii să uite de ele şi să le arate din greşeală cuiva sau ca acestea să fie încărcate automat într-un serviciu cloud, ceea ce nu este recomandat, având în vedere incidentele de securitate din ultimii ani. 
 
Aplicaţia Nude pentru iPhone foloseşte inteligenţa artificială pentru a detecta imaginile şi clipurile video „sensibile”. După ce le găseşte, Nude le ascunde şi le şterge automat din iCloud, dacă au fost încărcate automat. Imaginile sunt analizate local, direct pe dispozitiv, iar aplicaţia nu comunică cu un serviciu online. Pozele pot fi accesate ulterior într-un director special, protejat cu parolă sau PIN. 

Nude a fost dezvoltată de tineri antreprenori de la UC Berkeley. Aplicaţia foloseşte CoreML, o tehnologie introdusă de Apple împreună cu iOS 11 pentru dezvoltarea de aplicaţii bazate pe inteligenţă artificială. 

Folosirea aplicaţiei costă 1 dolar pe lună. 
 

(…)

Cuvinte cheie: nude, iphone, aplicatie

Subiecte asemănătoare:
» Colecţia de autovehicule Ţiriac are acum aplicaţie dedicată
» Deşi a trecut o lună de la lansare, iPhone 7 continuă să aibă vânzări mai bune decât iPhone 8
» Iată ce şi-a tatuat acest bărbat pe braţ pentru a primi un iPhone 8 gratuit. Bonus: alte cazuri similare
» Încă trei unităţi iPhone 8 Plus au fost livrate cu baterii defecte
» DxOMark: camera de pe Galaxy Note8 este la fel de performantă precum cea de pe iPhone 8 Plus

Articol original – Aplicaţia Nude foloseşte inteligenţa artificială pentru a ascunde imaginile „sensibile” din directorul camerei, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More