Are un APETIT NEBUN. Câmpulungeanca Adelina Pestrițu și POFTELE din timpul sarcinii

Are un APETIT NEBUN. Câmpulungeanca Adelina Pestrițu și POFTELE din timpul sarcinii

În ziua în care a împlinit vârsta de 31 de ani, Adelina Pestrițu a făcut marele anunț, și anume că este însărcinată în 3 luni. Vestea i-a bucurat pe foarte mulți dintre internauți.

Ca toate femeile gravide, Adelina are și ea poftele aferente sarcinii, astfel că musceleanca a publicat fotografii cu o mâncare gătită de ea.

Adelina Pestrițu a pregătit crap cu legume la cuptor. Adelina s-a filmat pe Instagram începând cu un salut amuzant. “Hei. Vă salută cea mai proaspătă graviduță“, a început ea declarația video.

În continuare, Adelina a mărturisit că s-a trezit cu o poftă de crap și în cele din urmă și-a satisfăcut plăcerea nevinovată de „proaspătă graviduță”. “Astăzi am poftă de crap cu salată verde, legume și lămâi și este recomandat în orice meniu, indiferent dacă țineți o dietă“, a declarat Adelina.

Adelina și Virgil Steblea formează un cuplu de mai bine de un an, însă vedeta a reușit să țină ascunsă relația, cât și sarcina: “Vârstă de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”, anunța vineri, 2 februarie, Adelina direct pe Facebook.

Sursa: Click.ro

Publicat la Sun, 04 Feb 2018 15:23:05 +0000

Featured

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More