ARGEȘ: INFOTRAFIC DE ULTIMĂ ORĂ

ARGEȘ: INFOTRAFIC DE ULTIMĂ ORĂ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore cu privire la fluenţa traficului pe arterele principale.

Citiți și: ACUM, PITEȘTI: PERCHEZIȚII, PATRONI SĂLTAȚI DE „MASCAȚI”

Însă pe numeroase drumuri naţionale importante circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă.

Fenomenul se semnalează pe mai multe drumuri din județe precum Argeș, Tulcea, Galați, Buzău, Ilfov, Ialomița, Teleorman, Prahova, Călărași, Dâmbovița și Giurgiu, dar și în București.

Citiți și: ULTIMA ORĂ! POLIȚIA AVERTIZEAZĂ

În Argeș, de la ora 8 și până la ora 13 va fi cod galben de ceață, ceață care va determina scăderea vizibilităţii local la sub 200 de metri şi izolat la sub 50 de metri în comunele Bârla, Buzoești, Căldăraru, Hârsești, Izvoru, Miroși, Mozăceni, Negrași, Popești, Râca, Recea, Slobozia, Ștefan cel Mare, Stolnici, Teiu și Ungheni.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone sunt sfătuiți să reducă pe cât posibil viteza de deplasare, să folosească luminile de ceaţă, să utilizeze corespunzător sistemele de iluminare-semnalizare pentru a vedea şi a putea fi observaţi în trafic, să evite să se angajeze în depăşirea altor vehicule sau să o facă doar după a asigurare temeinică, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi, în general, să manifeste o conduită preventivă la volan.

Publicat la Wed, 07 Feb 2018 05:56:37 +0000

Știri

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More